Put your hands upp in the air..

Visst är mina rubriker bra? Haha, orkar inte komma på något så tar titeln på den låt som jag lyssnar på för tillfället, idag blev det Italobrothers ^^

Denna vecka var den sista på praktiken, längtat som en galning efter att den ska ta slut och äntligen är den det!

Tisdag:
Kom till stallet, mockade, sopade, fodrade osv och så tror jag (om jag inte minns fel) att vi betade några hästar, jag hade Vardiyah (:'D <3) Hon är jättecharmig, det som gör henne extra speciell är hennes öron. Dom står nästan alltid åt sidorna, som på bilden, jättesött äre ^^

.
Vardiyah :') <3

Onsdag:
Började klockan ett idag, direkt när vi kom dit fick vi byta om till ridkläder och välja en häst som vi ville rida. Eftersom jag är för stor för att rida ponny så kunde jag inte rida Jiggen som jag ville, men valde Gourmet istället, har alltid tyckt att han har sett rolig ut att rida, och så är han så otroligt fin också. Men tänk vad fel man kan ha om en häst, fy vad han var jobbig att rida. Stel som en pinne och det kändes knappt som han rörde sig framåt -.- Knackigt gick det också, men men, man kan inte förvänta sig en välutbildad dressyrhäst när man rider ridskolehäst. Nu har jag iallafall testat honom och det gick suuperdåligt ;P Gick med Angelica på kvällen sen och kollade på lektioner och så slutade vi klockan åtta.

.
Gourmet på bilden, ej jag som rider!

Torsdag:
Började som vanligt, mockade och allt sånt där som vi gjort tidigare dagar och sen så betade vi hästar igen. Hade Vardiyah idag igen och det gjorde inte mig någonting ;) Hihiih, gillar den pollen =)

.
Vardiyah <3

Fredag:
Började vanlig tid, slapp mockningen i ridskolestallet för alla grepar och kärror var tagna. Jippie tänkte vi men då skulle istället dom fem boxarna som ridskolan använder i privatstallet tömmas och desinficeras så vi fick helt enkelt skyffla massa torv osv en evighet istället -.-  Jaja, slutade lunch och åkte med Johanna till Kumla och gick på marknaden en liten stund. Träffade lite folk och hade det trevligt  ^^
---
Jag har insett nu, att jag aldrig kommer att hitta
en sån underbar kille som Jerry, aldrig någonsin!
Det är helt enkelt menat att vi ska vara tillsammans,
för dom gånger det tagit slut så har jag aldrig
kunnat släppa honom, han finns djupt inne i
mitt hjärta, och där kommer han föralltid att stanna.
Han är verkligen världens underbaraste människa!

Jag Älskar Dig <3
---

seyaaa
.


Funny little world..

Tjo bree..

Orkade inte blogga igår, var så sjukt trött så somna direkt efter BB.
Igår så hjälpte jag mamma och pappa att städa lite här hemma och så städade jag mitt rum också, mycket fräschare nu =)

Idag har jag varit på praktiken, mockade och sånt där tråk som vi brukar göra där nu -.-  Sen fick jag och Johanna i uppdrag att sopa sargkanterna och lägga iordning bommarna i nya ridhuset och man kan väl säga att vi hittar alltid på något att roa oss med när vi har tråkigt x) hahahaha..

Nu är jag hemma, är grymt trött men ska gå ut och gå en sväng innan jag lägger mig. Och får absolut inte somna innan jag sett Big Brother! Haha.

.


The show must go on..

Vaknade tidigt imorse av att jag inte kunde andas igenom näsan, så knarkade nässpray tills jag kunde andas normalt igen o kunde självklart inte somna om så fick gå upp fast klockan bara var typ halv nio -.- Typiskt mig att vakna tidigt på helger, suck..

Gick runt och gjorde ingenting fram till typ kl två för då åkte jag och pappa iväg till ishallen och kollade på "Queen Alice" en konsert med låtar från Queen och teaterspel från Alice i underlandet, Magnus Bäcklund var där och sjöng också, stackarn var jättehes men han var riktigt duktig ändå ^^ Det slutade vid typ kvart i fem eller nåt sånt och sen dess har jag inte gjort något alls.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting alls tills jag tänker sova, om det inte går någon bra film på tv vill säga. Fast, kanske ska ta och kolla på Twilight. Var aslänge sen jag såg ettan nu, såg bara lite småsnuttar från den igår på ettan och blev otroligt sugen på att se den, får nog bli så =)

Och lite onödigt vetande: Jag bet av en nagel förut och nu gör det jätteont :(  haha!

.

Nu jävlar...

Nu jävlar måste det börja hända något här känner jag.. Ena stunden säger jag att jag ska ta upp bloggandet igen och nästa så har jag helt glömt bort, fy på mig.

Nu ska jag iallafall försöka blogga lite varje dag, och kan ju börja med och berätta lite om min dag, som förövrigt varit extremt tråkig -.-

Har praktik i tre veckor nu, och idag var sista dagen på andra veckan. Är på Örebro Fältrittklubb, en ridskola med drygt 700 ridande elever och ca 50 hästar. Har varit på praktik där tidigare och ville egentligen inte vara där igen, men fanns inget annat bra alternativ som var lätt att ta sig till så fick bli ÖFK ännu en gång.

En dag ser ut ungefär såhär:
8.15 - 8.30 Utsläpp av hästar
8.30 - 10.15 Stalltjänst (Mockning, sopning, fodring osv..)
10.15 - 10.30 Rast
10.30 - 12.00 Fortsatt stalltjänst(sånt som inte hann göras innan rasten)ströjobb som finns att göra
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 13.15 Insläpp av hästar
När hästarna är inne så ska det sopas och sen ska man borsta hästar och kolla så alla mår bra.
15.00 - 15.30 Slut för dagen

Tiden mellan halv två och halv fyra så gör vi praktikanter inte ett skit -.- Astråkigt äre, åka dit för o mocka och slita någon timme på morgonen och sen inte göra något alls resten av dagen och sen åka hem igen, känns ju värt, suck :(

Min dag bestod av det jag skrev ovan, en skrikande unge på tåget och en jävla massa snor.. Antingen så är jag sjuk eller så är det allergi, skulle tippa på att det är en mix av båda två = SJUKT JOBBIGT =( Fick införskaffa både allergitabletter och nässpray på vägen hem förut, får hoppas det blir bättre snart, kan inte använda linserna heller för det kliar i ögonen...

Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng och invänta Big Brother som jag troget följer ;)

.
Bjuder på en bild på världens finaste häst, Orup <3



Nattinatti
.


RSS 2.0