25 juli

Var på New Forest SM i Örebro idag.. Fottade lite, blev inte så många bilder..

Gick av vid konserthuset på vägen hem och gick bort till nån jävla gata vid södra stationen o satt där i över en timme. FYFAN VAD JAG ÄR FÖRBANNAD!!!!!!!!


Allt blir fel, vad jag än gör så går allt fel.
Jag vill inte ha det så här längre, jag orkar inte mer.
Funderar seriöst på att skita i allt snart, ingen skola,
inga hästar, ingen fotografering.. Skiter i ALLT!




New Forest valacken Smokie


Kommentarer
Postat av: Emma

Du hade ju kanske kunnat ringa istället för att smsa? knappast mitt fel. Och det är ju knappast mitt fel att du glömmer grejer hos mig, alltså kan du ju glömma att jag betalar för buss för att komma till örebro bara för det. Sen en annan grej, moget att blocka på msn och bdb, inte för att jag vill se dina tråkiga jävla bilder som du upprepar samma om och om igen. Och du, lycka till att få ett jobb med hästar om det nu är det du vill när du inte kan nått! Lycka till med nått överhuvudtaget när du är så jävla omogen.

2009-07-25 @ 21:57:37
URL: http://ehaag.blogg.se/
Postat av: Eve

Inget blir bättre om man ger upp, allt blir bara så jävla mkt värre.

Säjer som Måns(hah) Hold on :)

2009-07-25 @ 23:31:40
Postat av: Johanna, emmas syster

ursäkta att jag tar upp det här, men du har juh blockad mig på bilddagboken... förstår ärligt talat inte vrf, för jag har INGENTING med erat bråk att göra... men såg på sis blogg vad du hade skrivit så jag kan inte låta bli att kommentera, men jag menar INTE att börja bråka, det vill jag inte, och tänker inte göra heller.



men.. snälla lilla gumman



1. ett väldigt liv för ett skavsår, från er båda



2. varför frågade du inte om saker att göra rent med? jod, aloe vera, helosan, vi har hur mkt olika rengöringsgrejer som helst i stallet



3. ta det med emma personligen istället för att displaya på bdb



4. alla hästar kan få skav, det betyder inte att någon har gjort fel, även den mest noggranna sadlingen kan ge skav. så är det bara. det är inget man kan göra åt.



5. gjorden har resår i EN ände, inte båda



6. just Savoy är inte van vid att gå med sadel två dagar i rad, då han är pensionerad promenadhäst, som bara går med sadel någon gång ibland, därav kan risken för skav öka.



och jag menar absolut INTE att bråka med dig, har absolut absolut ingenting emot dig, har aldrig haft heller! tkr att du verkar vara en skit trevlig tjej som vet vad hon gör. men nu drar jag mig ur det här, vill inte vara inblandad lr så, och fattar inte vrf du tar ut delvis över mig? onödigt att blocka mig då jag inte har sagt något, och om du tror att jag skulle visa emma något om du inte blockade mig så nej, det skulle jag inte, det är din ensak om vad hon får veta och inte veta. men ja, som sagt, menar verkligen inte att bråka!



men nu ska jag sluta skriva blir alldelles för långt här. du kan svara på mail om du känner för det.

2009-07-27 @ 01:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0